Impulsregeling NOVEX de Peel opengesteld

Geplaatst op donderdag 4 juli 2024

De afgelopen maanden hebben ondernemers, maatschappelijke organisaties en Peelbewoners uit alle hoeken van de Peel meegepraat en gedacht over de meerkleurige toekomst van de Peel.

Met ons, de 25 samenwerkende overheden in NOVEX De Peel, en met elkaar. Over de richting, maar vooral over de weg naar een volhoudbare toekomst. Zodat we onze mooie streek met een gerust hart kunnen doorgeven aan volgende generaties. De energie die is ontstaan willen we vasthouden, koesteren en delen.

In gesprek over de Peel

Het is tijd om met de eerste projecten te beginnen. Daarnaast gaan we verder in gesprek en we nodigen iedereen uit om aan te sluiten. Ondernemers, organisaties en Peelbewoners die hun schouders, willen, zetten onder de toekomst van de Peel, iedereen is welkom. Via deze weg de uitnodiging om te komen met mooie en belangrijke projecten in de richting van de toekomst van de Peel.

Kijk voor meer informatie over de impulsregeling op de website Novex de Peel.