Fotowedstrijd: Zomer

Geplaatst op donderdag 20 juni 2024

Ieder seizoen maakt u kans op een cadeaubon Peel en Maas door mee te doen met onze fotowedstrijd. Een nieuw seizoen, dus ook nieuwe kansen. Het thema voor het 3e seizoen is Zomer in Peel en Maas.

Seizoen: zomer

Laat u deze zomer inspireren door de prachtige landschappen en zomerse festiviteiten in Peel en Maas. Denk aan kleurrijke bloemenvelden, gezellige markten en stralende zonsondergangen om de perfecte zomerse sfeer vast te leggen.

Voorwaarden

  1. Stuur de foto's vóór zondag 22 september 2024 naar fotowedstrijd@peelenmaas.nl. Vermeld hierbij uw naam en adresgegevens. Zijn de bestanden te groot om te mailen, gebruik dan WeTransfer.
  2. De foto’s zijn in Peel en Maas genomen en dit is herkenbaar. Geef in de e-mail of in de bestandsnamen aan waar de foto’s zijn gemaakt.
  3. De foto’s zijn bij voorkeur liggend genomen.
  4. Lever de foto’s aan in JPEG/JPG-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1 Mb.
  5. De foto’s zijn vrij van auteursrechten. Dat wil zeggen dat de gemeente Peel en Maas de foto’s mag gebruiken voor promotionele doeleinden. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, social media, folders en nieuwsbrieven.
  6. Als u personen fotografeert, moet u vooraf toestemming vragen aan de personen op de foto voor publicatie van de foto. U bent hiervoor zelf verantwoordelijk.
  7. Medewerkers van de gemeente Peel en Maas zijn uitgesloten van deelname.

Uitslag winnende foto

Op maandag 23 september 2024 krijgt u per e-mail te horen of uw foto heeft gewonnen. Deel uw favoriete zomerfoto's en maak kans op de cadeaubon Peel en Maas!