Peel en Maas InZicht: In gesprek met Yvonne Jacobs-Teeuwen

Geplaatst op woensdag 19 juni 2024

Werken bij gemeente Peel en Maas kan in veel verschillende functies. Als adviseur, beleidsmedewerker, bij de buitendienst of consulent. Deze keer is aan het woord Yvonne Jacobs-Teeuwen.

Werken bij gemeente Peel en Maas kan in veel verschillende functies. Als adviseur, beleidsmedewerker, bij de buitendienst of consulent. Deze keer is aan het woord Yvonne Jacobs-Teeuwen.

Mijn naam is Yvonne Jacobs-Teeuwen en ik werk bij team Communicatie en Dienstverlening in de Backoffice Burgerzaken. Ik hou me bezig met naturalisatie en optieverzoeken, met adres onderzoeken, zorgen dat de Basis Registratie Personen op orde is en ook nog met de verkiezingen.

Ik werk sinds februari 2022 bij de gemeente Peel en Maas. En hiervoor werkte ik bij de gemeente Horst aan de Maas met ongeveer dezelfde taken.

Ik heb gekozen voor Peel en Maas, omdat het een fijne gemeente is om te wonen en te werken en ik kom lekker met de fiets naar het werk. En ik vind het hier heel gezellig. Het leukste aan mijn werk is dat iedere dag anders is. Ik kom hier naar toe, ik heb een planning, maar er komen zoveel adhoc vragen, mailtjes, telefoontjes, dat is echt heel fijn.

Je krijgt tijdens het werkens hier de tijd om opleidingen te volgen, je te ontwikkelen. Je hebt te maken met heel veel fijne collega's en ja ik zou zeggen kom eens een kijkje nemen. Burgerzaken is meer dan alleen het afgeven van een paspoort en een rijbewijs, we hebben te maken met heel veel diverse wetgevingen en het is super interessant. Dus neem eens contact op zou ik zeggen.

Ben jij benieuwd naar werken bij Peel en Maas? Kijk op de website peelenmaas.nl of neem contact op met een van de adviseurs P&O via het telefoonnummer 077 306 6666.