G-teams RKMSV en Bevo HC naar Special Olympics

Geplaatst op donderdag 13 juni 2024

Het G-voetbalteam van RKMSV uit Meijel en het G-handbalteam van Bevo HC uit Panningen vertegenwoordigen de gemeente Peel en Maas bij de Special Olympics. Dit is het grootste sportevenement in Nederland voor mensen met een verstandelijke beperking. Op 14, 15 en 16 juni 2024 komen meer dan 3.000 sporters en begeleiders in actie bij 20 sporten.

Voordat de 2 teams naar Tilburg en Breda vertrokken voor de Special Olympics, werden zij eerst ontvangen door burgemeester Wilma Delissen-van Tongerlo in het Huis van de Gemeente. De burgemeester wenste de sporters en hun begeleiders heel veel succes. Ook overhandigde zij aan elk team een Peel en Maas-vlag, die de sporters met trots zullen dragen tijdens de openingsceremonie.

Wil je meer weten over de Special Olympics? Kijk dan op de website Special Olympics 2024.

G-teams RKMSV en Bevo HC samen met burgemeester Wilma Delissen