Wat vindt u van ons gemeentenieuws?

Geplaatst op maandag 10 juni 2024

Als gemeente vinden we het belangrijk om u goed te informeren. Bijvoorbeeld over vergunningen, wegwerkzaamheden of het ophalen van afval. Elke week op donderdag publiceren wij het gemeentenieuws. We willen graag weten wat u vindt van dit gemeentenieuws.

Daarom hebben we een korte vragenlijst opgesteld. Hierin komen vragen aan bod, zoals: Leest u het gemeentenieuws? Via welke kanalen? En heeft u tips of verbeterpunten? Het invullen duurt slechts enkele minuten en levert voor ons belangrijke informatie op om het gemeentenieuws te kunnen verbeteren. We stellen het erg op prijs als u mee wilt doen met dit onderzoek.

Hoe doet u mee?

U kunt de vragenlijst invullen via de website Doe Mee Peel en Maas.

Heeft u hulp nodig bij het invullen van de vragenlijst? Vraag dan iemand in uw omgeving om u te helpen. U kunt ook binnenlopen bij de bibliotheek in Baarlo, Kessel, Maasbree, Meijel of Panningen. Daar helpen ze u graag. Is dit voor u niet mogelijk, neemt u dan contact op met de gemeente en vraag naar het team Communicatie. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 077 306 6666. Samen met u nemen we dan de vragenlijst door en vullen we deze voor u in.

U kunt de vragenlijst invullen tot en met zondag 30 juni 2024. De antwoorden worden vertrouwelijk behandeld. De gegevens worden alleen gebruikt voor dit onderzoek.

Vragen

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 077 306 6666. U kunt ook een e-mail sturen naar: communicatie@peelenmaas.nl.