Peel en Maas InZicht: Stembureauleden gezocht

Geplaatst op maandag 13 mei 2024

Op donderdag 6 juni 2024 zijn de verkiezingen voor de leden van het Europees Parlement. De voorbereidingen zijn gestart en er is nog heel veel werk te doen.

Projectleider verkiezingen Aida van Galen en Loes Haenraets van het Klant Contact Centrum zijn op zoek naar stembureauleden en tellers voor de stembureaus.

Op donderdag 6 juni zijn de verkiezingen voor de leden van het Europees Parlement. De voorbereidingen zijn gestart en er is nog heel veel werk te doen. Projectleider verkiezingen Aida van Galen en Loes Haenraets, Klant Contact Consulent, zijn op zoek naar stembureauleden en tellers voor de stembureaus.

Hallo, we zijn weer volop bezig met de voorbereidingen voor de aankomende verkiezingen. 6 juni mogen we allemaal naar de stembus om te stemmen op de leden van het Europees Parlement. Ook dit jaar zijn we weer hard op zoek naar mensen die ons komen helpen. Lijkt het jou nou leuk om op het stembureau te zitten? Heel graag.

We werken in 2 teams. Het eerste team werkt van half 7 tot half 2 en komt om 21.00 uur terug om te tellen. Het 2e team begint om half 2 en werkt tot alle stemmen geteld zijn. Iedereen die komt helpen krijgt vooraf een online training. De online training kan vanuit huis gevolgd worden en kost ongeveer 1 tot 2 uur, afhankelijk van je ervaring. Omdat de laatste verkiezingen nog vers in ons geheugen zitten volgen de ervaren leden een verkorte cursus.

Dus lijkt het je leuk om een dag eens iets anders te doen? Nieuwe mensen te leren kennen. Meld je dan snel aan via de mail of via onze website. Dankjewel! Heb jij interesse om op 6 juni op een stembureau te zitten of wil je stemmen komen tellen? Meld je dan aan via verkiezingen@peelenmaas.nl