Steungezinnen gezocht voor Steun door jou

Geplaatst op maandag 22 april 2024

Steun door jou brengt mensen die iets voor een ander willen betekenen, en gezinnen die steun nodig hebben bij elkaar. Voorbeelden van ondersteuning zijn oppas aan huis, opvang bij een gastgezin of logeren bij een gastgezin. Ook in de gemeente Peel en Maas zijn verschillende gezinnen opzoek naar steun door jou.

Steungezinnen gezocht in Panningen

‘Wij zijn als tweelingbroer en -zus van 7 jaar op zoek naar een lief steungezin waar we af en toe afwisselend een dagdeel per 2 weken en in schoolvakanties onder begeleiding mogen spelen.

Wij wonen samen met mama, haar vriend en ons jongere broertje in Panningen en vormen samen een stabiel en warm gezin. We worden ervaren als leuke en lieve kinderen, hebben beiden autisme, een lichte verstandelijke beperking en een ontwikkelingsachterstand. We handelen beide vanuit patronen en creëren deze continue. Het is dan ook fijn wanneer we hierin begrensd worden en of deze doorbroken worden. We gaan beiden naar het speciaal onderwijs. Heb jij kennis van en of affiniteit met autisme, een verstandelijke beperking en een ontwikkelingsachterstand en woon je in de omgeving Peel en Maas? We maken graag kennis met je om te kijken of we een match kunnen zijn!'

Wilt en kunt u ondersteuning bieden? Meld u dan aan of reageer op 1 van de specifieke hulpvragen die er momenteel zijn op Steun door jou.