Uitnodiging inloopspreekuur openbaar vervoer

Geplaatst op donderdag 11 april 2024

Een leuk dagje uit met uw kleinkinderen naar de dierentuin, een bezoek aan een andere stad of misschien wel een bezoek aan familie of een museum: reis met het openbaar vervoer! Heeft u vragen over de bus, trein of lokaal vervoer? Onze OV-ambassadeurs helpen u graag op weg.

Inloopspreekuur

Tijdens dit informele spreekuur staan onze ervaren OV-ambassadeurs klaar om u te helpen met alles wat te maken heeft met het gebruik van het openbaar vervoer. Of het nu gaat om reisplanning, OV-chipkaartgebruik of algemene informatie over het lokale vervoersnetwerk; wij zijn er om u te helpen.

  • Datum: dinsdag 16 april 2024
  • Tijd: van 10.00 tot 11.30 uur
  • Locatie: De Bibliotheek Panningen, Wilhelminaplein 1, Panningen

Informatiebijeenkomst

Heeft u geen specifieke vragen over het Openbaar Vervoer, maar bent u wel nieuwsgierig naar hoe het OV in de gemeente Peel en Maas? Kom naar de informatiebijeenkomst waarin de OV-ambassadeurs met een presentatie alle belangrijke dingen over het OV vertellen.

  • Datum: maandag 22 april 2024
  • Tijd: van 15.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: De Bibliotheek Panningen, Wilhelminaplein 1, Panningen
  • Opgeven: Mail uw naam en telefoonnummer naar kommee@trendsportal.nl of bel 038 454 0130

Onze OV-ambassadeurs helpen u graag op weg.

Meer informatie en een overzicht van alle activiteiten vindt u op de website Kommee samen op pad.