Kom ook naar de sleuteloverdracht

Geplaatst op vrijdag 2 februari 2024

Heeft u zin om samen met alle carnavalsverenigingen uit Peel en Maas de vastelaovend in te luiden? Dan hebben we goed nieuws voor u. Er zijn nog 170 plekken vrij voor de sleuteloverdracht op vrijdagavond 9 februari 2024 in De Ankerplaats in Grashoek.

De toegang is vrij, zolang de voorraad polsbandjes bij de ingang het toe laat. Zorg dus dat u er op tijd bent als u graag mee de sleuteloverdracht wilt vieren. De deuren gaan om 18.00 uur open.

Om 18.20 uur start het programma. De burgemeester draagt de sleutels over aan de prinsen en prinsessen van de 12 carnavalsverenigingen uit Peel en Maas en er zijn optredens van De Propellers, Men in Pek en La Bamba. Kortom, alle ingrediënten voor een leuke avond.

Vooraf aanmelden is niet mogelijk. Polsbandjes worden verstrekt op volgorde van binnenkomst. Vol is vol.