Bestemmingsplannen bekijken

Geplaatst op woensdag 24 januari 2024

Op 1 januari 2024 is de Omgevingswet ingegaan. Informatie over bijvoorbeeld een omgevingsvergunning of een omgevingsplan vindt u nu in het nieuwe omgevingsloket. In december zijn nog verschillende bestemmingsplannen ter inzage gelegd. Deze bestemmingsplannen kunt u nog bekijken op de website Ruimtelijke plannen.

Als u deze website opent, krijgt u een melding dat de informatie op deze website niet volledig en mogelijk verouderd is. U heeft hierbij de mogelijkheid om door te klikken naar het nieuwe omgevingsloket, maar u kunt ook klikken op ‘Toch door naar ruimtelijkeplannen.nl’. Klik op deze knop als u een bestemmingsplan wilt inzien dat voor 1 januari 2024 ter inzage is gelegd.

Vragen

Heeft u vragen over een bestemmingsplan of kunt u informatie niet vinden op ruimtelijkeplannen.nl of het nieuwe omgevingsloket? Neemt u dan contact op met de gemeente.