Peel en Maas Verduurzaamt

Geplaatst op donderdag 18 januari 2024

Energie Adviescentrum Peel en Maas en gemeente Peel en Maas werken samen aan de actie ‘Peel en Maas Verduurzaamt'.

Inwoners van Peel en Maas met een laag inkomen of laag middeninkomen worden uitgenodigd een afspraak te maken met de energiecoach van het Energie Adviescentrum Peel en Maas. Zij plannen samen een afspraak voor het huisbezoek.

Hoe doet u mee met de actie?

Minima ontvangen een brief met uitleg over de actie. Inwoners met een laag inkomen of laag middeninkomen kunnen via de website 'Peel en Maas Verduurzaamt' een afspraak maken.

Hoe werkt de actie?

U maakt een afspraak voor een huisbezoek door de energiecoach van het Energie Adviescentrum Peel en Maas. Deze voert bij het huisbezoek meteen 2 kleine aanpassingen in uw huis uit. Daarmee bespaart u direct. Ook ontvangt u een advies met aanvullende maatregelen.

WoonWijzerWinkel Limburg

Als samenwerkingspartner levert WoonWijzerWinkel Limburg de materialen voor de door te voeren maatregelen. Alle inwoners van Peel en Maas kunnen hier terecht voor onafhankelijk advies voor het verduurzamen van de woning en besparen op energie. Het loket is open op vrijdag tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over deze actie op Energie Adviescentrum Peel en Maas of neem contact op via contact@energieadviespeelenmaas.nl of bel naar 077 234 0707.