Vapen, daar zit een luchtje aan

Geplaatst op donderdag 11 januari 2024

Op woensdag 17 januari 2024 is er een informatieavond over Vapen in de bibliotheek Kessel van 19.30 uur tot 21.00 uur. Deze avond is bedoeld voor ouders, maar ook jongeren zijn welkom. Emmy en Hein van Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheidszorg nemen u mee in de wereld van het puberbrein en vapen. Wat is het precies, wat doet het met u en hoe kunt u als ouder het gesprek met uw kind hierover aangaan.

Wie komen er nog meer:

  • Een ervaringsdeskundige komt vertellen hoe hij verslaafd geraakt is en hoe het nu met hem gaat.
  • De ouders van hun aan vapen verslaafde zoon vertellen hun verhaal.

Wilt u bij deze avond aanwezig zijn, geef u dan snel op via Vapen, daar zit een luchtje aan.

Vervolg

Op woensdag 24 januari 2024 is er van 19.00 uur tot 20.30 uur een meet-up in de bibliotheek Kessel. Jongerenwerk van Vorkmeer schuift deze avond ook aan. Heeft u nog niet alle vragen kunnen stellen, of heeft u het gesprek niet af kunnen maken? Deze avond komen we weer bij elkaar, ontmoet andere ouders, ga samen in gesprek en vertel uw verhaal.