Inloopspreekuur Openbaar Vervoer (OV)

Geplaatst op woensdag 10 januari 2024

Elke 3e dinsdag van de maand van 10.00 uur tot 11.30 uur zijn de OV-ambassadeurs aanwezig in de Bibliotheek Panningen, Wilhelminaplein 1 in Panningen om alle vragen over het openbaar vervoer te beantwoorden. Het 1e inloopspreekuur is op dinsdag 16 januari 2024.

Iedereen wil graag onafhankelijk zijn, ook als u al wat ouder bent. Het openbaar vervoer kan u die bewegingsvrijheid geven. Is het misschien al even geleden dat u de bus of trein hebt gepakt? En weet u niet goed hoe dat tegenwoordig in zijn werk gaat? En vindt u het prettig om op weg geholpen te worden? Tijdens het gratis toegankelijke inloopspreekuur van ‘Kommee samen op pad’ geven de OV-ambassadeurs praktische tips aan senioren. Ze leren u hoe u zelfstandig kunt reizen met het openbaar vervoer.

Tijdens een inloopspreekuur kan iedereen binnenlopen voor vragen en advies over bijvoorbeeld het betalen, inchecken, uitchecken, welke abonnementen er zijn, hoe de buurtbus werkt en hoe de reis gepland kan worden. Ervaren reizigers die het leuk vinden om anderen op weg te helpen, de zogenaamde OV-ambassadeurs, hebben veel en kennis van het openbaar vervoer en nemen graag de tijd om u op weg te helpen.

Wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact op via kommee@trendsportal.nl of stel uw vraag via telefoonnummer 038 454 0130. Of neem een kijkje op de website van Kom mee samen op pad.

Datums inloopspreekuren

  • 16 januari 2024
  • 20 februari 2024
  • 19 maart 2024
  • 16 april 2024
  • 21 mei 2024
  • 18 juni 2024