Quin Verhalle winnaar fotowedstrijd Beleef het najaar in Peel en Maas

Geplaatst op woensdag 3 januari 2024

De winnaar van de fotowedstrijd Beleef het najaar in Peel en Maas 2023 is Quin Verhalle. Heeft u foto’s ingestuurd en niet gewonnen? Vanaf 2 januari 2024 start een nieuwe fotowedstrijd met als thema ‘Winter’. Doe ook mee en maak kans op een cadeaubon Peel en Maas.

Winnende foto

Voorwaarden

  1. Stuur de foto's vóór dinsdag 19 maart 2024 naar fotowedstrijd@peelenmaas.nl. Vermeld hierbij uw naam en adresgegevens. Zijn de bestanden te groot om te mailen, gebruik dan WeTransfer.
  2. De foto’s zijn in Peel en Maas genomen en dit is herkenbaar. Geef in de e-mail of in de bestandsnamen aan waar de foto’s zijn gemaakt.
  3. De foto’s zijn bij voorkeur liggend genomen.
  4. Lever de foto’s aan in JPEG/JPG-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1 Mb.
  5. De foto’s zijn vrij van auteursrechten. Dat wil zeggen dat de gemeente Peel en Maas de foto’s mag gebruiken voor promotionele doeleinden. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, social media, folders en nieuwsbrieven.
  6. Als u personen fotografeert, moet u vooraf toestemming vragen aan de personen op de foto voor publicatie van de foto. U bent hiervoor zelf verantwoordelijk.
  7. Medewerkers van de gemeente Peel en Maas zijn uitgesloten van deelname.

Uitslag winnende foto

Op woensdag 20 maart 2024 krijgt u via e-mail te horen of uw foto heeft gewonnen. Deel uw favoriete winterfoto's en maak kans op de cadeaubon Peel en Maas!