Fotowedstrijd: winter

Geplaatst op dinsdag 2 januari 2024

Het nieuwe jaar is begonnen en daarmee ook de fotowedstrijd 2024. Ieder seizoen maakt u kans op een cadeaubon Peel en Maas.

Seizoen: winter

De winter is het seizoen voor het fotograferen van het perfecte plaatje. Misschien wel in de sneeuw, of een gezellige carnavalsfoto. Misschien heeft u een mooie foto gemaakt tijdens de nieuwjaarsduik. Zo maar wat voorbeelden. Deel uw favoriete winterfoto’s in Peel en Maas en maak kans.

Voorwaarden

  1. Stuur de foto's vóór dinsdag 19 maart 2024 naar fotowedstrijd@peelenmaas.nl. Vermeld hierbij uw naam en adresgegevens. Zijn de bestanden te groot om te mailen, gebruik dan WeTransfer.
  2. De foto’s zijn in Peel en Maas genomen en dit is herkenbaar. Geef in de e-mail of in de bestandsnamen aan waar de foto’s zijn gemaakt.
  3. De foto’s zijn bij voorkeur liggend genomen.
  4. Lever de foto’s aan in JPEG/JPG-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1 Mb.
  5. De foto’s zijn vrij van auteursrechten. Dat wil zeggen dat de gemeente Peel en Maas de foto’s mag gebruiken voor promotionele doeleinden. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, social media, folders en nieuwsbrieven.
  6. Als u personen fotografeert, moet u vooraf toestemming vragen aan de personen op de foto voor publicatie van de foto. U bent hiervoor zelf verantwoordelijk.
  7. Medewerkers van de gemeente Peel en Maas zijn uitgesloten van deelname.

Uitslag winnende foto

Op woensdag 20 maart 2024 krijgt u via e-mail te horen of uw foto heeft gewonnen.