Dag van de Ondernemer

Geplaatst op vrijdag 17 november 2023

Vrijdag 17 november 2023 is de Dag van de Ondernemer. Deze dag staat in het teken van de waardering en erkenning van ondernemerschap. Het is ook een gelegenheid om stil te staan bij de uitdagingen waarmee ondernemers te maken hebben.

Denk hierbij aan het nemen van risico's, het overwinnen van obstakels, het creëren van werkgelegenheid en het stimuleren van innovatie. Ondernemers spelen een belangrijke rol in onze gemeenschap en dat verdient onze erkenning.

Jonge ondernemers in Peel en Maas

Het thema van De dag van de Ondernemer in Peel en Maas is in 2023 de bruisende energie van jonge ondernemers. Hierbij zijn 5 bedrijven bij ons op de radar gekomen: Restaurant Spruit, Rimas, Multigrow Grashoek, Rena Castings en Champignonkwekerij Jacobs.

De jonge ondernemers van deze bedrijven hebben de moedige stap gezet om een nieuwe onderneming te starten of het stokje over te nemen van hun ouders. Dat is gedurfd en bewonderenswaardig. Daarom heeft wethouder Rob Wanten een bezoekje gebracht aan deze ondernemers op deze speciale dag.

Wethouder Rob Wanten op bezoek bij Rena Castings B.V. in Maasbree
Wethouder Rob Wanten op bezoek bij Rena Castings B.V. in Maasbree
Wethouder Rob Wanten op bezoek bij Multigrow Grashoek B.V.
Wethouder Rob Wanten op bezoek bij Multigrow Grashoek B.V.
Wethouder Rob Wanten op bezoek bij Rimas B.V. in Beringe
Wethouder Rob Wanten op bezoek bij Rimas B.V. in Beringe
Wethouder Rob Wanten op bezoek bij restaurant Spruit in Panningen
Wethouder Rob Wanten op bezoek bij restaurant Spruit in Panningen
Wethouder Rob Wanten op bezoek bij champignonkwekerij Jacobs B.V. in Kessel
Wethouder Rob Wanten op bezoek bij champignonkwekerij Jacobs B.V. in Kessel
Taart met tekst Jouw onderneming - onze bewondering