Informatiebijeenkomst Omgevingswet

Geplaatst op woensdag 25 oktober 2023

Op 1 januari 2024 gaat de Omgevingswet in. Vooral projectontwikkelaars, aannemers, woningcorporaties, architecten en adviesbureaus krijgen met deze nieuwe wet te maken. Bent u een ondernemer die tot deze groep behoort, dan nodigen we u van harte uit voor een informatiebijeenkomst.

Wat houdt de Omgevingswet in, wat betekent dit voor ruimtelijke ontwikkelingen en hoe dien ik straks een vergunningaanvraag in? Deze en meer vragen beantwoorden we graag voor u tijdens de bijeenkomst. We gaan in op het omgevingsplan en de omgevingsvisie en we laten u zien hoe het nieuwe omgevingsloket eruit ziet. Ook vertellen we u over de intaketafel voor nieuwe initiatieven en wat dit voor u betekent. En we lichten toe wat de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen voor u betekent.

  • Datum: donderdag 16 november 2023
  • Tijd: 15.00 uur tot 17.00 uur, aansluitend een borrel tot 18.00 uur
  • Locatie: DOK6 Theater, Raadhuisplein 6, Panningen

Aanmelden

Voor een goede organisatie van deze bijeenkomst vragen wij u zich vooraf aan te melden. Dit kunt u doen vóór vrijdag 10 november 2023 bij Tessa Felten via tessa.felten@peelenmaas.nl. Geef ook aan namens welke organisatie u aanwezig bent en met hoeveel personen.

Antwoord op uw vragen

Heeft u bepaalde vragen over de Omgevingswet, de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen of zaken die daarmee samenhangen? Geeft u dit dan aan bij uw aanmelding. We nemen uw vragen dan mee in het programma van de bijeenkomst.

Informatie

Kijk voor meer informatie over de nieuwe wet op de pagina Omgevingswet.