Terugblik Werken bij Peel en Maas -event

Geplaatst op donderdag 12 oktober 2023

Een avond om niet te vergeten, het #werkenbijpeelenmaas-event van 5 oktober 2023

Georganiseerd om een kijkje achter de schermen te geven van werken bij gemeente Peel en Maas. En te ontmoeten. Klokslag 17.00 uur stonden de eerste geïnteresseerden voor de deur. De een kwam eens kijken, de andere gericht vragen stellen. Wat voor functies heeft de gemeente? Is dat iets voor mij? Voor nu, voor later? Kunnen we op een andere manier verbinden?

Een groot aantal collega’s heeft allerlei vragen beantwoord, en de komende weken gaan we nog even door. Want soms moet je nog wat doorpraten. Om elkaar in beeld te hebben, en te weten of het ‘past’, of niet.

Een geslaagde avond voor ons. Enthousiast over alle ontmoetingen die hebben plaatsgevonden en trots op de samenwerkingen die zijn ontstaan.