Lokale veteranendag Peel en Maas drukbezocht

Geplaatst op maandag 18 september 2023

Zaterdag 16 september 2023 vierden we in Peel en Maas de jaarlijkse lokale veteranendag. De dag dat we in Peel en Maas onze waardering uitspreken voor onze veteranen, die hebben gediend voor ons land op allerlei missies in de wereld. De veteranen uit de gemeente Peel en Maas werden door de burgemeester ontvangen in het Huis van de Gemeente.

Na een toespraak door de burgemeester, konden de aanwezige veteranen en hun partners luisteren naar het indrukwekkende verhaal van Tom Hoedjes, die vertelde over zijn uitzending in Afghanistan. Bij de lokale veteranendag was ook de Stichting Veteranen Kids aanwezig. Deze stichting zet zich in voor de kinderen, van alle leeftijden, van veteranen. Een van de grondleggers van de stichting is Esmay Wittens uit Panningen.

De veteranen en hun partners kregen een lunch aangeboden en de dag werd afgesloten in 'veteranencafé' Momus in Panningen.

Veteranendag 2023
Veteranendag 2023