Openbare bekendmakingen in Peel en Maas

Geplaatst op maandag 11 september 2023

Iedere week vindt u een overzicht van de officiële bekendmakingen op de gemeentepagina in de Hallo Peel en Maas.

Berichten over uw buurt

Gemeente Peel en Maas informeert u ook via Overheid.nl over officiële besluiten, meldingen en aanvragen waar u mee te maken kunt krijgen. Bijvoorbeeld vergunningen, (bouw)plannen en regelgeving zoals de verbouwing van een huis of een terrasvergunning.

Aanmelden bij Overheid.nl

U kunt zich via de website van Overheid.nl aanmelden voor de e-mailservice bekendmakingen. U ontvangt dan automatisch berichten over Peel en Maas. Handig en u mist geen berichten. U kunt zelf aangeven hoe vaak u de informatie wilt ontvangen. Gewoon rechtstreeks in uw mailbox en 24 uur per dag, 7 dagen per week te raadplegen op een moment dat het u uitkomt.

Website Peel en Maas

Als extra service kunt u de bekendmakingen ook op de website van Peel en Maas.