Kijk Niet Weg flyer op de deurmat

Geplaatst op vrijdag 25 augustus 2023

In het weekend van 25 augustus en 26 augustus 2023 valt het pakket met reclamefolders bij veel mensen in Noord-Limburg weer op de deurmat. Deze keer zit er een speciale flyer bij die gaat over ondermijning en georganiseerde criminaliteit. In de flyer staat kort uitgelegd wat het is en waarom het slecht is voor onze gemeente.

Al geruime tijd werken wij met 8 gemeentes in Noord-Limburg samen om onze dorpen en het buitengebied veiliger en leefbaarder te maken. Dit doen we onder andere met de campagne Kijk Niet Weg. In de flyer staat ook waar u vermoedens van verdachte situaties, anoniem, kunt melden. Lees de flyer dus zeker eens door en bewaar ‘m, want misschien komt deze nog ooit van pas. Samen houden we Peel en Maas en Noord-Limburg veilig en leefbaar.

Meld verdachte zaken

Kijk niet weg en meld het bij de politie via 0900 8844 of via de wijkagent. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem, 0800 7000 of maak melding op Meld Misdaad Anoniem. Bij direct gevaar belt u 112.

U kunt ook contact opnemen met de adviseurs Openbare Orde en Veiligheid van de gemeente op telefoonnummer 077 306 6666. Wilt u liever anoniem blijven, mail dan naar kijknietweg@peelenmaas.nl.