Denk mee over het centrumplan Panningen

Geplaatst op donderdag 24 augustus 2023

Het gebied tussen het Raadhuisplein en de voormalige postkantoorlocatie (hoek Raadhuisstraat-Patersstraat) in het centrum van Panningen wordt opnieuw ingericht. We willen de verkeersveiligheid verbeteren, het gebied aantrekkelijker maken voor de bezoeker en beter inrichten op de klimaatverandering.

In maart 2023 heeft de gemeenteraad gekozen voor de ‘variant zonder woningsloop’. Deze variant wordt verder uitgewerkt. We zijn benieuwd naar de ideeën die u hierbij heeft.

Online meedoen

U kunt online meedoen op de website Doe Mee Peel en Maas. Daar vindt u een vragenlijst. U kunt bijvoorbeeld aangeven wat u goed of niet goed vindt in het gebied, wat behouden moet blijven of wat nieuw toegevoegd moet worden. Ook kunt u meedenken over oplossingen voor verkeer en parkeren, het opvangen van regenwater en het creëren van een koelteplek voor de hete zomerdagen.

U kunt de vragenlijst invullen van donderdag 24 augustus tot en met zondag 24 september 2023.

Inloopbijeenkomst

Woensdag 6 september 2023 organiseren we een inloopbijeenkomst. U kunt van 16.00 uur tot 20.00 uur binnenlopen bij Gemeenschapshuis In Kepél, Kerkstraat 27 in Panningen. Er zijn medewerkers van de gemeente en adviesbureau Kragten aanwezig om vragen te beantwoorden. Ook kunt u op de inloopbijeenkomst uw mening en ideeën geven voor de inrichting van dit gebied. Ook als u de online vragenlijst al heeft ingevuld, bent u van harte welkom bij de inloopbijeenkomst.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina Centrumplan Panningen.