Fotowedstrijd: Zomergroeten uit Peel en Maas

Geplaatst op woensdag 21 juni 2023

Ieder seizoen maakt u kans op een cadeaubon Peel en Maas door mee te doen met onze inmiddels populaire fotowedstrijd. Ieder seizoen een passend thema, dus ook nieuwe kansen. Het thema voor het 3e seizoen is Zomergroeten uit Peel en Maas.

Seizoen: zomer

De zomer is begonnen en dat kunt u merken. Gezellige terrassen, vakantievierende mensen. Door de langere dagen hebben we meer tijd om van de dag te genieten en voor activiteiten die ons gelukkig maken. Dus laat de zomer u inspireren terwijl u deze herinneringen vastlegt op camera.

Voorwaarden

  1. Stuur de foto's vóór woensdag 21 september 2023 naar fotowedstrijd@peelenmaas.nl. Vermeld hierbij uw naam en adresgegevens. Zijn de bestanden te groot om te mailen, gebruik dan WeTransfer
  2. De foto’s zijn in Peel en Maas genomen en dit is herkenbaar. Geef in de e-mail of in de bestandsnamen aan waar de foto’s zijn gemaakt.
  3. De foto’s zijn bij voorkeur liggend genomen.
  4. Lever de foto’s aan in JPEG/JPG-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1 Mb.
  5. De foto’s zijn vrij van auteursrechten. Dat wil zeggen dat de gemeente Peel en Maas de foto’s mag gebruiken voor promotionele doeleinden. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, social media, folders en nieuwsbrieven.
  6. Als u personen fotografeert, moet u vooraf toestemming vragen aan de personen op de foto voor publicatie van de foto. U bent hiervoor zelf verantwoordelijk.
  7. Medewerkers van de gemeente Peel en Maas zijn uitgesloten van deelname.

Uitslag winnende foto

Op woensdag 21 september 2023 krijgt u per e-mail te horen of uw foto heeft gewonnen. Deel uw favoriete zomerfoto's en maak kans op de cadeaubon Peel en Maas!