Peel en Maas InZicht: De nieuwsbrief Peel en Maas

Geplaatst op dinsdag 9 mei 2023

De gemeente heeft een digitale nieuwsbrief waar u zich op kunt abonneren. Kelly Peersman is medewerker online communicatie en zij vertelt u hier meer over.

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief.

Wist je al dat de gemeente een digitale nieuwsbrief heeft waar je je op kunt abonneren? Kelly Peersman is medewerker online communicatie en zij vertelt je hier meer over.

De digitale nieuwsbrief van de gemeente Peel en Maas is een nieuwsbrief voor iedereen die op de hoogte wilt blijven van het nieuws in de gemeente Peel en Maas. In de nieuwsbrief staat onder andere de maandelijkse Peel en Maas Inzicht filmpjes, informatie over afvalinzameling, duurzame tips, bekendmakingen en de aankondigingen van de raadsvergaderingen.

Je kunt je aanmelden via de website www.peelenmaas.nl. Daar vind je tot nu toe 8 andere nieuwsbrieven. Onder andere de wekelijkse nieuwsbrief Peel en Maas, de nieuwsbrief Wonen, en de nieuwsbrief voor vacatures. Je kunt je voor alle nieuwsbrieven aanmelden, maar dat hoeft natuurlijk niet. Dat bepaal je zelf. 

Als je je aanmeld voor de nieuwsbrief vul je je voornaam, achternaam en je e-mailadres in. Deze gebruiken we alleen voor het versturen van de nieuwsbrief. Je ontvangt verder geen andere e-mails of reclame. We delen jouw gegevens nooit. En op het moment dat je je wilt afmelden voor de nieuwsbrief, dan kan dit onderaan de nieuwsbrief.

Op de website www.peelenmaas.nl/nieuwsbrief kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van het laatste gemeentenieuws.