Gemeentesecretaris Leon Breukers wordt directeur-bestuurder van woningcorporatie Servatius

Geplaatst op maandag 24 april 2023

Gemeentesecretaris/algemeen directeur Leon Breukers van de gemeente Peel en Maas gaat per 1 juli 2023 aan de slag als directeur-bestuurder van de Maastrichtse woningcorporatie Servatius. Leon Breukers is sinds de start van Peel en Maas werkzaam bij de gemeente, waarvan de afgelopen ruim 6 jaar als gemeentesecretaris/algemeen directeur.

Leon Breukers: “Ik kijk er erg naar uit om aan de slag te gaan en om de ambities van Servatius en de maatschappelijke opgaven waar de woningcorporatie voor staat te verwezenlijken. Dit uiteraard in goede samenwerking met de collega's van Servatius, bewoners en vele partners. Aan de andere kant ga ik de gemeente Peel en Maas, de collega’s, het college, de gemeenteraad en de warme contacten in de gemeenschap en de regio zeker missen. Ik hoop in de komende periode, voordat ik de overstap maak naar Servatius, nog velen van hen te ontmoeten.”

Gemeentesecretaris Leon Breukers

Burgemeester Wilma Delissen-van Tongerlo: “We vinden het erg jammer dat Leon onze organisatie gaat verlaten. Hij vervulde een belangrijke rol als adviseur van het college, cultuurdrager, koersbepaler van de organisatie en verbinder in de regio. We gunnen hem van harte de overstap naar Servatius en de mooie functie die daar op hem wacht.”