Duurzaam Thuis lening van Provincie Limburg

Geplaatst op maandag 17 april 2023

Vanaf 1 mei 2023 stijgt de rente van de Duurzaam Thuis lening van Provincie Limburg. Met deze lening kunt u met een voordelige rente geld lenen voor energiebesparende of levensloopbestendige maatregelen aan uw (bestaande) woning.

Denk hierbij aan isoleren, zonnepanelen op uw dak leggen of een inloopdouche installeren. Huurders en woningeigenaren kunnen gebruik maken van deze lening.

Als u van plan bent om uw huis te verduurzamen of levensloopbestendig te maken, is het slim om voor 1 mei 2023 de lening aan te vragen. Dan profiteert u nog van een lagere rente. Bovendien is onlangs het maximale leenbedrag verhoogd van 35.000 euro naar 70.000 euro.

Kijk voor meer informatie over de Duurzaam Thuis lening op de website Duurzaam Thuis Limburg.