Fotowedstrijd: lente

Geplaatst op dinsdag 21 maart 2023

De lente is begonnen en dat betekent ook een nieuwe fotowedstrijd. Het thema van het voorjaar is: Bloeiende kunst of kunstwerken. Ieder seizoen maakt u kans op een cadeaubon Peel en Maas. 

Seizoen: lente

De lente is begonnen en dat kunt u merken. De terrassen gaan weer open, de eerste lammetjes lopen al in de wei en de vogeltjes beginnen met het bouwen van een nest. Volgens velen is de lente dan ook het mooiste jaargetijde van het jaar. En u mag laten zien waarom.

Voorwaarden

  1. Stuur de foto's vóór woensdag 21 juni 2023 naar fotowedstrijd@peelenmaas.nl. Vermeld hierbij uw naam en adresgegevens. Zijn de bestanden te groot om te mailen, gebruik dan WeTransfer.  
  2. De foto’s zijn in Peel en Maas genomen en dit is herkenbaar. Geef in de e-mail of in de bestandsnamen aan waar de foto’s zijn gemaakt.
  3. De foto’s zijn bij voorkeur liggend genomen.
  4. Lever de foto’s aan in JPEG/JPG-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1 Mb.
  5. De foto’s zijn vrij van auteursrechten. Dat wil zeggen dat de gemeente Peel en Maas de foto’s mag gebruiken voor promotionele doeleinden. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, social media, folders en nieuwsbrieven.
  6. Als u personen fotografeert, moet u vooraf toestemming vragen aan de personen op de foto voor publicatie van de foto. U bent hiervoor zelf verantwoordelijk.
  7. Medewerkers van de gemeente Peel en Maas zijn uitgesloten van deelname.

Uitslag winnende foto

Op woensdag 21 juni 2023 krijgt u per e-mail te horen of uw foto heeft gewonnen. Deel uw favoriete lentefoto's en maak kans op de cadeaubon Peel en Maas!