Tegemoetkoming ondernemers bij fors omzetverlies door hoogwater

Geplaatst op dinsdag 25 oktober 2022

Limburgse en Brabantse ondernemers die door het hoogwater van de zomer 2021 fors omzetverlies hebben geleden, kunnen een beroep doen op een speciale tegemoetkoming. De getroffen ondernemers kunnen hiervoor een aanvraag indienen in de periode van 24 oktober tot en met 5 december 2022. De regeling geldt voor omzetverlies in het derde en vierde kwartaal van 2021 en het eerste kwartaal van 2022.

Aanvragen via de RVO

Het meldingsformulier Tegemoetkoming omzetschade na waterschade Limburg en Noord-Brabant (TOWL) is vanaf 24 oktober aan te vragen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Kijk hiervoor op de website. Voor het indienen van een aanvraag wordt om eHerkenning niveau 3 gevraagd.