Gratis cursus Dementievriendelijk Centrum voor ondernemers

Geplaatst op donderdag 13 oktober 2022

Centrum- en Retail Management Peel en Maas organiseert een cursus Dementievriendelijk Centrum voor alle ondernemers in Peel en Maas. In de cursus worden ondernemers opgeleid als dementiehulpverleners. De cursus bestaat uit 2 delen.

Bijeenkomsten

De eerste bijeenkomst is op dinsdag 18 oktober 2022 van 18.30 uur tot 20.30 uur in Gemeenschapshuis in Kèpel. De tweede bijeenkomst is op dinsdag 1 november 2022 van 18.30 uur tot 20.30 uur in Zorgcentrum Vincent Depaul in Panningen.

Tijdens de bijeenkomsten wordt ingegaan op wat dementie is en hoe je mensen met dementie het beste kunt benaderen. Na deelname aan beide bijeenkomsten ontvangen deelnemers een certificaat, een speldje en een speciale sticker voor op de deur.

Aanmelden

Ondernemers kunnen zich aanmelden via info@centrumpanningen.nl

Veilige omgeving voor mensen met dementie

Gemeente Peel en Maas moet een veilige omgeving zijn waar mensen met dementie zolang mogelijk kunnen meedoen. Waar ondernemers, medewerkers en bezoekers goed omgaan met mensen met dementie en hun mantelzorgers.