MijnGemeente app voor een schoon en veilig Peel en Maas

Geplaatst op maandag 10 oktober 2022

MijnGemeente app is een handige app voor het melden van gedumpt afval, een straatlantaarn die het niet doet of een omgewaaide boom. Ook onveilige verkeerssituaties die direct opgelost moeten worden, kunt u 24/7 melden via de Mijngemeente app.

MijnGemeente app

Met de MijnGemeente app komt uw melding rechtstreeks binnen bij de medewerkers van de gemeente. Zij gaan er mee aan de slag en laten u weten wat ze gaan doen en wanneer het is opgelost. Bij een anonieme melding ontvangt u dit natuurlijk niet.

Download de MijnGemeente app in de App Store (iOS) of in de Play Store (Android).
U kunt ook altijd gebruik maken van het formulier Melding openbare ruimte of contact opnemen met het Klant Contact Centrum via 077 306 6666.

Samen zien we meer en werken we aan een schoon en veilig Peel en Maas.