Informatie opvang Oekraïense vluchtelingen

Geplaatst op vrijdag 6 mei 2022

De opvanglocaties in Maasbree en Meijel zijn in gebruik. Ook zijn er op verschillende plekken in Peel en Maas inwoners die Oekraïense vluchtelingen in hun woning opvangen. Er verblijven inmiddels ruim 200 mensen uit Oekraïne in de gemeente Peel en Maas.

Informatie op de website

Mogelijk heeft u vragen over de opvang van Oekraïense vluchtelingen. Bijvoorbeeld over werk, onderwijs of zorg. Op de website van de gemeente Peel en Maas vindt u veel informatie. 

Binnen korte tijd komt er ook een speciale website voor Oekraïense vluchtelingen die worden opgevangen in de provincie Limburg. Op deze website komt informatie te staan in het Nederlands, Oekraïens en Russisch. Zodra deze website online is, vermelden we dat op de website van de gemeente en op deze pagina in de Hallo Peel en Maas.