Proclaimer

Publicatie van deze internetsite vindt plaats onder eindverantwoordelijkheid van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Peel en Maas.

Redactie

De gemeente Peel en Maas is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet haar uiterste best deze actueel en juist te houden. Mocht u toch iets zien dat niet correct is of heeft u suggesties ter verbetering van onze website, stuur ons een e-mail. Wij stellen uw reactie zeer op prijs.

Techniek

De technische realisatie en vormgeving zijn verzorgd door CARE Internet Services B.V.

Auteursrecht

Het beeldmateriaal, logo en huisstijl op deze website en het ontwerp van de website vallen onder het auteursrecht van de Gemeente Peel en Maas en mogen niet zonder toestemming gebruikt worden.

Privacy

De gemeente Peel en  Maas gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. We geven nooit zomaar gegevens aan anderen. Behalve als dat volgens de wet verplicht is. Of als het nodig is om uw aanvraag te kunnen behandelen. En dan gebruiken we uw gegevens alleen voor deze aanvraag.

Archiefweb

Met de kalenderfunctie kunt u onze gearchiveerde website zoals die gepubliceerd stond op elke willekeurige datum na 5 mei 2012 bekijken.

Alle gearchiveerde versies van de website worden online aangeboden op de website van Archiefweb.