Bedrijventerreinen

De gemeente Peel en Maas heeft 7 bedrijventerreinen.

Bedrijventerrein De Kieën in Baarlo

Het bedrijventerrein De Kieën is gelegen in de kern Baarlo. Het terrein voorziet in de vestiging van lokale bedrijven. Kijk op de website van Industriegroep Maasbree Baarlo voor meer informatie.

Vragen

Voor meer informatie neem contact op met Guus Bos, e-mailadres guus.bos@peelenmaas.nl of vul het online contactformulier in.

Bedrijventerrein Baarlo  Knooppunt Baarlo

Industrieterrein Beringe

Industrieterrein Beringe ligt aan de rand van de kern Beringe en kent een centrale ligging tussen de autosnelwegen A2 en A67. Bereikbaar via Rozennobel of Spitsgras.

Het industrieterrein vervult een bovenregionale functie en is van oorsprong bestemd voor middelzware tot zware bedrijven. Het middengebied kenmerkt zich door relatief kleinschalige bedrijven en bedrijfswoningen. In het westelijk gedeelte van het terrein zijn enkele gerenommeerde logistieke bedrijven gevestigd, zoals DHL en Schenker.

Kijk op de website van Ondernemend Beringe voor meer informatie.

Vragen

Voor meer informatie neem contact op met Guus Bos, e-mailadres guus.bos@peelenmaas.nl of vul het online contactformulier in.

Bedrijven op industrieterrein Beringe  Industrieterrein Beringe

Bedrijventerrein De Kruisberg in Kessel

Het bedrijventerrein De Kruisberg is een relatief smal, langgerekt bedrijventerrein, aan de rand van de kern Kessel gelegen op een oeverwal langs de Maas. Het bedrijventerrein biedt plaats aan overwegend kleinere, lokale bedrijven terwijl ook het grote, internationale bedrijf Neptunus op dit terrein is gevestigd. Bereikbaar via Karreweg-Noord.

Voor meer informatie neem contact op met ondernemersorganisatie Ondernemend Kessel. Baarskampstraat 42 in Kessel. Telefoon 077 462 1218.

Bedrjiventerrein Kessel  Neptunus Kessel

Bedrijventerrein De Schor in Maasbree

Bedrijventerrein De Schor ligt ten oosten van de kern Maasbree. Het terrein wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan bedrijven met zowel grote transport- en opslagbedrijven (Daemen Transport) als kleine, ambachtelijke bedrijven. Bereikbaar via Groesweg of Hagelkruisweg

Kijk ook op de website van Industriegroep Maasbree Baarlo.

Vragen

Voor meer informatie neem contact op met Guus Bos, e-mailadres guus.bos@peelenmaas.nl of vul het online contactformulier in.

Bedrijventerrein De Schor  Bouwkavels bedrijventerrein De Schor

Bedrijventerrein De Wielen in Meijel

Het bedrijventerrein ‘De Wielen’, dat wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan bedrijvigheid in een mix van lokale en regionale bedrijven, ligt aan de oostzijde van de kern Meijel. Het bedrijventerrein is compact en heeft een verzorgde uitstraling. In 2011 is een uitbreidingsgebied gerealiseerd. Bereikbaar via Hof.

Kijk voor meer informatie ook op de facebookpagina van Ondernemend Meijel

Vragen

Voor meer informatie neem contact op met Guus Bos, e-mailadres guus.bos@peelenmaas.nl of vul het online contactformulier in.

Informatiebord bedrijventerrein De Wielen  Bedrijventerrein De Wielen

Bedrijventerrein Panningen

Bedrijventerrein Panningen ligt aan de rand van Panningen. Dit regionaal bedrijventerrein is van oudsher bestemd voor lichte tot middelzware hoogwaardige technische bedrijven. Bereikbaar via Ninnesweg of Maasbreeseweg.

Op het terrein zijn diverse grote, internationale bedrijven gevestigd, zoals Bruynzeel, Parthos, WP Haton, Fancom en Unisign. Naast dit gedeelte is een uitbreidingsgebied gerealiseerd. Aan de noordzijde  zijn diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd, zoals Bakkersland, Broekmans en de Hanssen Group. Aan de zuidzijde is een plangebied voor kleinschaliger bedrijvigheid ontwikkeld.

De bereikbaarheid van het bedrijventerrein is uitstekend door de centrale ligging ten opzichte van Venlo, Eindhoven en Roermond. Ook is het Duitse Ruhrgebied (o.a. Düsseldorf en Keulen) goed bereikbaar. De autosnelwegen A67 en de A73 zijn vanuit deze locatie op korte afstand gelegen. De luchthavens van Eindhoven Airport en Düsseldorf zijn binnen 45 minuten te bereiken.

Vragen

Voor meer informatie neem contact op met Guus Bos, e-mailadres guus.bos@peelenmaas.nl of vul het online contactformulier in.

Doorgaande weg industrieterrein Panningen  Industrieterrein Panningen

Bedrijvenpark J.F. Kennedylaan in Panningen

Bedrijvenpark Kennedylaan ligt aan de westelijke rand van de kern Panningen. Bereikbaar via Ninnesweg/John F. Kennedylaan

Het bedrijvenpark huisvest kleinschalige hoogwaardige bedrijven in de ambachtelijke, klein-industriële, handels- en/of kantoorsfeer. Ook is consumentgeoriënteerde bedrijvigheid, zoals Gamma, kringloopwinkel Allerhande, diverse autobedrijven, sportscholen op het bedrijvenpark gevestigd. Bedrijvenpark Kennedylaan beschikt over een hoogwaardige ruimtelijke kwaliteit in een parkachtige omgeving.

Vragen

Voor meer informatie neem contact op met Guus Bos, e-mailadres guus.bos@peelenmaas.nl of vul het online contactformulier in.

edrijvenpark JF Kennedylaan  Doorgaande weg bedrijvenpark Panningen

Projecten

Kijk op de pagina Projecten voor meer informatie over de ontwikkelingen van de bedrijventerreinen in gemeente Peel en Maas.

Bedrijfskavel kopen

Bent u op zoek naar een kavel op één van de bedrijventerreinen in Peel en Maas? Kijk dan op de kavelwinkel.

Bestemmingsplannen

Waar mag worden gebouwd en hoe mogen grond en gebouwen worden gebruikt?