Werkzaamheden Ondersteweg Kessel

Locatie: Ondersteweg in Kessel
Periode: maandag 17 juni 2024 t/m dinsdag 17 september 2024

De Gasunie start binnenkort met werkzaamheden rondom het afsluiterstation aan de Ondersteweg in Kessel. De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemingsbedrijf Van Voskuilen Industrie B.V..

Werkzaamheden

Van Voskuilen Industrie B.v. gaat de bestaande afsluiters die aan weerszijden van de weg in de berm liggen vervangen, de gasleiding over een beperkt lengte verleggen en een stuk leiding verwijderen. Daartoe wordt aan de noordzijde van de Ondersteweg een werkterrein ingericht. Na de werkzaamheden worden de terreinen aan weerskanten van de weg in de oorspronkelijke staat hersteld.

Verkeersmaatregelen

Voor het uitvoeren van de werkzaamheden is het noodzakelijk om verkeersmaatregelen te nemen. Daarvoor is door de aannemer een verkeersplan gemaakt. De Ondersteweg wordt tussen de kruising met de Bosakkerweg en Hout over een lengte van 900 m. afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via Bosakkerweg, Schijfweg Noord en Hout.

Vragen en contact

Voor vragen en/of toelichting kunt u contact opnemen met Mark Daemen, Adviseur omgevingsmanagement van Gasunie via het telefoonnummer 06 1946 2228 of via e-mailadres M.V.P.Daemen@gasunie.nl.

Werkzaamheden Ondersteweg Kessel op een kaart getoond.

Naar overzicht wegwerkzaamheden