Onderhoudswerkzaamheden Bong-Kieënweg Baarlo

Locatie: Kruisstraat, Kieënweg, Bong, D’Olneweg, gedeelte Heierhof Baarlo

In deze straten hebben we een wateropgave. Onder de grond leggen we een hemelwaterriool aan en vervangen we gedeeltes van het vuilwaterriool. Daarnaast hebben we een onderhoudsopgave. De rijbaan en trottoirs zijn aan vervanging toe.

Werkzaamheden

  • Aanleggen van een nieuw hemelwaterriool.
  • Op sommige plaatsen vervangen we het huidige vuilwaterriool.
  • Boven de grond vervangen we de rijbaan en trottoirs.

Planning

Bewoners en ondernemers zijn via een brief op de hoogte gebracht dat de voorbereiding is begonnen. Op donderdag 16 maart 2023 is er een inloopmoment voor bedrijven en aanwonenden.

Na de bijeenkomsten starten we met uitwerking van het ontwerp. Zodra er het definitief ontwerp gereed is informeren we hier over op deze webpagina en via een brief aan bewoners.

De exacte startdatum van de werkzaamheden is nog niet bekend.

Vragenlijst voor bedrijven

In de vragenlijst stellen we vragen over de verkeersbewegingen van de ondernemingen. Aan de hand van deze informatie zoeken we een geschikt moment voor de uitvoering van het werk. Indien er meer organisaties op één adres gevestigd zijn laat dan iedere organisatie de vragenlijst invullen.

Vragen

Neem contact op met projectleider Ruud Janssen via 077 306 6666 of stuur een e-mail naar projectopenbareruimte@peelenmaas.nl.


Naar overzicht wegwerkzaamheden