Logeren 

Bij de logeervoorziening kunt u tijdelijk ergens anders verblijven als uw mantelzorger even niet in staat is om voor u te zorgen of op u te passen. Bijvoorbeeld omdat de persoon die u verzorgt een dagje vrij wil of op vakantie gaat.

Vervangende zorg

  • Het Plattelandshoés in Panningen heeft een logeerkamer. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met het Plattelandshoés. Zij bepalen of u gebruik kunt maken van de logeerkamer. 
  • Logeerhuis Kapstok in Venray is een logeerplek onder leiding van vrijwilligers. U kunt zelf rechtstreeks contact opnemen met de Kapstok.
  • Voor andere logeeraanbieders doet de gemeente eerst onderzoek naar uw eigen mogelijkheden en netwerk (vrienden/kennissen). Pas daarna kunt u gebruik maken van een logeervoorziening. Neem hiervoor contact op met de gemeente via e-mailadres vraag@peelenmaas.nl, telefonisch via 077 306 6666 of persoonlijk tijdens openingstijden van de gemeente.

Voor logeren betaalt u een eigen bijdrage. Soms vergoedt de zorgverzekering deze tijdelijke zorg geheel of voor een gedeelte.