Groepsvervoer

Als u zelf niet meer kunt rijden of gebruik maken van het openbaar vervoer en ook geen beroep kunt doen op mensen in uw omgeving, dan kunt u gebruik maken van groepsvervoer. Dit is vervoer van deur tot deur. Voor alle vormen van groepsvervoer betaalt u een eigen bijdrage. 

In alle kernen hebben vrijwilligers groepsvervoer opgezet voor ouderen en minder mobiele inwoners van Peel en Maas. In Maasbree en Baarlo is dit vervoer met de wensbus van de Provincie, in de andere kernen met een eigen bus.

Voor ritten met het dorpsvervoer kunt u contact opnemen met het dorpsvervoer in uw kern. U kunt daar ook terecht als u vragen heeft.

Dorpsvervoer GBK (Grashoek-Beringe-Koningslust)

Dorpsvervoer Meijel

Seniorenvervoer H.E.P. (Helden-Egchel-Panningen)

Vrijwilligers Vervoer Kessel

Wensbus Baarlo-Maasbree

Groepsvervoer Omnibuzz

Het dorpsvervoer rijdt niet op alle bestemmingen, waardoor het soms handiger is om met groepsvervoer van Omnibuzz te reizen. Een  verzoek om met groepsvervoer van Omnibuzz te reizen geeft u door aan de gemeente via vraag@peelenmaas.nl of telefonisch 077 306 6666. Heeft u de verwijzing van de gemeente om met Omnibuzz te reizen, dan kunt u zelf telefonisch of per e-mail met Omnibuzz de ritten regelen. Vervoer buiten de regio is mogelijk via Valys, neem hiervoor contact op met de gemeente.