Panningen Zuid

Samen met Wonen Limburg en De Zorggroep ontwikkelt de gemeente een nieuwe woonbuurt in Panningen. In het gebied stond vroeger onder andere Basisschool Panningen Zuid en verzorgingshuis De Wietel. Een mooie locatie in Panningen in de nabijheid van het centrum, voorzieningen en met Piuspark in de ‘achtertuin’.

Het doel is om een toekomstbestendige woonomgeving te maken. Een omgeving die niet alleen een thuis vormt voor de nieuwe bewoners, maar ook bij gaat dragen aan het woongenot en thuisgevoel van de bewoners in de wijken er om heen.

Locatie

Met ‘Panningen Zuid’ bedoelen we een groter gebied dan het gebied waar de nieuwe woningen worden gebouwd. Het gaat om het gebied vanaf het Dr. Poelsplein, Dr. Schaepmansraat tot en met Heuvelhoek – Zuiderhoek, Piushof en de 18 Novemberring.

Panningen Zuid op een kaart getoond.

Planning

  • 2024 Ontwerp en overeenkomsten
  • 2025 Ruimtelijke procedure
  • 2026 Bouwrijp maken en start realisatie woningen

Foto: Luchtfoto Panningen Zuid 2021 Foto: Luchtfoto Panningen Zuid 2015

Foto: Luchtfoto Panningen Zuid 2021 Foto: Luchtfoto Panningen Zuid 2015

Bent u geïnteresseerd in een sociale huurwoning?

Dan is het belangrijk dat u zich zo snel mogelijk registreert als woningzoekende via de website Thuisinlimburg. Inschrijven als woningzoekende is gratis. U kunt ook terecht bij de buurtwinkel van Wonen Limburg aan de Raadhuisstraat 130 in Panningen. Telefonisch informatie vragen kan uiteraard ook. Bel met de medewerkers van het WoonAdviesTeam via 088 385 0800.

Contact

Aanmelden nieuwsbrief

De service is tijdelijk niet beschikbaar.

Nieuws

Het laatste nieuws over dit project: