Eerste schetsontwerpen doorontwikkeling Kuukven

De eerste schetsontwerpen voor de doorontwikkeling van Kuukven zijn gemaakt. Deze zijn ook gedeeld tijdens de digitale bijeenkomst op 17 februari 2022. Met de reacties die we hierop hebben ontvangen, worden deze schetsen doorontwikkeld. Uiteraard worden deze op een later moment opnieuw met de omgeving, geïnteresseerden en belanghebbenden gedeeld.

Heeft u de bijeenkomst gemist en wilt u deze terugzien? Stuurt u dan een e-mail naar projectkuukven@peelenmaas.nl. Wij sturen u dan de link naar de opname toe.

Op dit moment liggen er grove schetsen die de ambitie laten zien voor het woongebied. Hoeveel en welk type woningen er precies gaan komen of hoe de openbare ruimte wordt ingericht, is op dit moment nog niet helder.

Na het ‘praatje in de wijk’, de online vragenlijst, reacties van woningzoekenden, de omgeving en andere belanghebbenden en belangstellenden gaan we het schetsontwerp verder uitwerken.

Schets 1

Schets 1 laat zien hoe de nieuwe woonbuurt eruit kan komen te zien in de bestaande omgeving Kuukven Baarlo en welke en kwaliteiten en pluspunten in de omgeving aanwezig zijn. Bekijk in pdf schets 1 (PDF, 5.9 MB).

Schets 2

Schets 2 laat mogelijke verkeersroutes in het nieuwe plan zien. Het gaat om de toegang en doorgang voor wandelaars, fietsers, auto’s en parkeren. Bekijk in pdf schets 2 (PDF, 4.9 MB).

Schets 3

Schets 3 laat de ligging van woningen in de nieuwe woonbuurt in Kuukven Baarlo zien. Bekijk in pdf schets 3 (PDF, 132.5 kB).