Wooncomplex Het Poelsplein

Na een verbouwing van een jaar kunnen wij eindelijk de deuren van Het Poelsplein openen voor bewoners met dementie. Per 1 december 2021 zullen de eerste appartementen bewoond gaan worden.

Dan zijn de 19 appartementen op de 1e en 2e verdieping gereed. Vanaf 1 januari 2022 zijn ook de 12 appartementen op de begane grond gebruiksklaar. De instroom van bewoners verloopt erg voorspoedig. Wij verwachten snel alle appartementen bewoond te hebben.

Gesprekken en rondleidingen voor geïnteresseerden

Op dit moment zijn wij druk bezig met gesprekken en rondleidingen voor geïnteresseerde bewoners en familie. De reacties tijdens de bezoeken op locatie zijn overweldigend. Een kleine greep van wat wij veel horen; “mooie en grote appartementen, veel licht en grote algemene ruimten waar de bewoners kunnen eten, recreëren en verblijven. De inrichting doet warm en huiselijk aan. Net zoals het “vroeger” was”. Mooie complimenten om mee te beginnen.

Alle appartementen kunnen door 2 personen bewoond worden. We kunnen stellen dat er veel vraag van (echt)paren is om hier samen te komen wonen. Op dit moment staan er 5 (echt)paren op lijst van bewoning.

De eerste medewerkers zijn begonnen

Op 15 november 2021 zijn de eerste medewerkers in dienst gekomen. Er is druk gepoetst, spullen schoongemaakt en keukens zijn ingericht. Daarnaast zijn ze druk bezig met het inhoudelijke deel, roosters maken en taken en werkzaamheden verdelen. Iedereen staat te popelen om de nieuwe bewoners en familie te mogen ontvangen.

Interesse?

Helaas kunnen wij in verband met de huidige situatie rond corona het geplande 'open huis' op 28 november 2021 niet door laten gaan. We bekijken nog op welke wijze wij iedereen een inkijk kunnen geven. Als er interesse is om in Het Poelsplein te komen wonen, neem dan telefonisch contact op met Hélène Janssen via 06 4256 5982. We kunnen dan iedereen goed informeren en indien gewenst, met inachtneming van de huidige coronaregels, een rondleiding geven. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website van Poelsplein

Op de foto’s een korte impressie van een van de algemene ruimten en een appartement dat momenteel door een familie wordt ingericht.

​