HVG Real Estate

Wij, als HVG Real Estate, zijn trots om bekend te maken dat we een mooie bijdrage mogen leveren aan de herontwikkeling van de VMBO-locatie in Panningen. Deze bijdrage is in de vorm van maar liefst 8 patiowoningen en 4 rijwoningen.

Kwaliteit, duurzaamheid en creativiteit

HVG Real Estate is een zelfstandige en onafhankelijke vastgoedontwikkelaar in Roermond. We staan garant voor kwaliteit, duurzaamheid en creativiteit. Ook beschikken we over gedetailleerde kennis en werken we samen met de beste specialisten, om een frisse blik op vastgoed te werpen.

We zijn gedreven om op nieuwe locaties betaalbare concepten te ontwikkelen, zoals ook bij dit project. Daarnaast worden onze woningen altijd volgens de laatst gestelde energienormen gebouwd en wordt er met duurzame materialen én natuur inclusieve toepassingen gewerkt. We selecteren onze aannemers aan de hand van hun ISO-certificering, kwaliteitsstandaarden en duurzame werkwijzen, wat resulteert in een verantwoorde ecologische voetafdruk.

HVG Real Estate hecht veel waarde aan de wensen van de toekomstige bewoners en de omgeving. Naast de vastgestelde eisen vanuit de gemeente, vinden we het belangrijk om de persoonlijke wensen van de bewoners en de omgeving mee te nemen in de ontwikkeling van de woningen.

Moderne, industriële en duurzame uitstraling

De woningen die gebouwd worden op de VMBO-locatie hebben een stoer en duurzaam karakter. Door het gebruik van zwarte materialen zijn de woningen voorzien van een moderne en industriële uitstraling, terwijl het gebruik van hout en de lichte kleur baksteen ervoor zorgt dat de woningen tegelijkertijd een duurzame uitstraling hebben. Bij deze woningen worden verschillende natuur inclusieve elementen toegepast. Denk hierbij aan nestkasten voor onder andere de gierzwaluw, vlinderhotels en Hedera gaashekwerken ter bevordering van de biodiversiteit in de omgeving. Daarnaast worden de woningen voorzien van zonnepanelen en het hemelwater wordt op eigen terrein geïnfiltreerd. Tot slot wordt een gebalanceerd ventilatiesysteem inclusief WTW en een warmtepomp met een zeer lage temperatuur vloerverwarming toegepast. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat de woningen opgeleverd worden met energielabel A+++.

Ligging en indeling patio- en rijwoningen

De 8 patiowoningen worden gebouwd aan de Raadhuisstraat ten hoogte van de Nijverheidsstraat. De woningen beschikken over een ruime woonkamer met een open keuken. Ook de slaapkamer en de badkamer bevinden zich op de begane grond, alsook een inpandige berging. Dit zorgt ervoor dat de woningen een levensloopbestendig karakter hebben. De 1e verdieping is bereikbaar via een vaste trap en beschikt over een technische ruimte in combinatie met een extra ruimte, welke vrij in te delen is. Deze ruimte zou bijvoorbeeld een slaapkamer, hobbykamer, kantoorruimte of zelfs een slaapkamer in combinatie met een 2e badkamer kunnen zijn.

 

De 4 rijwoningen worden gebouwd aan de Doctor Ariënsstraat ten hoogte van de Sint Vincentiusstraat. Deze woningen zijn ingedeeld met een ruime woonkamer en een open keuken, die direct in verbinding staat met de achtertuin. Op de 1e verdieping zijn maar liefst 3 slaapkamers, een ruime badkamer en een berging, waarin de technische ruimte is. Tot slot is op de zolder een open opslagruimte.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kijk op de website van HVG Real Estate.