Hebru Vastgoed

Hebru is een social firm. Wij kopen leegstaande gebouwen waar gemeenten de voorwaarde stellen dat de koper het pand decennia behoudt, ombouwt naar wonen én deze betaalbaar verhuurt.

In Panningen is dit exact het geval: een leegstaand karakteristiek gebouw. Wij gaan de praktijklokalen op de VMBO locatie ombouwen (inpandig) naar woningen die we voor langer termijn verhuren. Tegen betaalbare huurprijzen. Daarbij behouden we de geweldige uitstraling van het gebouw.

Wat gaan we realiseren

We gaan in totaal 13 woningen maken in het bestaande gebouw waarin zich vroeger de praktijklokalen bevonden van de VMBO. Het worden 7 LaanLofts (zie onderstaande foto) en 6 BlockLofts. Deze trendy woningen zijn uitermate geschikt voor jongeren en net afgestudeerden die op zichzelf willen gaan wonen. Het ligt op een aantrekkelijke locatie dichtbij het centrum met al zijn voorzieningen en in een nieuwe woonomgeving waar het voor alle bewoners fijn wonen en verblijven is. Alle woningen hebben een hoog plafond van bijna 5 meter met groot woonoppervlak van 110m2 tot wel 140m2.

De eyecatcher van de woningen is de vide. De bovenverdieping is open en dit geeft een spectaculair zicht op de huiskamer. Door de grote raampartij aan de voorkant heb je een geweldig uitzicht naar buiten.

Huurprijzen indicatie

We gaan de woningen onder de sociale huurgrens verhuren. Deze grens is tegenwoordig 752 euro. De exacte huurprijs bepalen we na realisatie. Dat doen we op basis van het landelijke puntensysteem waarbij bijvoorbeeld ook de mate van duurzaamheid een rol speelt. In ieder geval blijven we onder de sociale huurgrens. Het oude karakteristieke gebouw wordt helemaal van deze tijd. We zorgen voor extra isolatie en zonnepanelen. De woningen worden hiermee comfortabel en duurzaam.

Meer informatie

De plannen zijn nog vers en moeten verder uitgewerkt worden. Via social media zoals LinkedIn en onze website houden we iedereen op de hoogte over de ontwikkelingen. Interesse om in een van onze woningen op deze prachtige locatie te wonen? Meld je dan bij ons. Woont u in de buurt en wilt u eens kennismaken? Wij ook. Geef een seintje via philip.bruls@hebru.org.