Platform Gezonde Leefomgeving

Op 4 april heeft Eric Giebelen tijdens een bijeenkomst van het Platform Gezonde Leefomgeving, tekst en uitleg gegeven over het Project Grenzeloos meten. In de ECI cultuurfabriek in Roermond, stond hij voor een volle zaal.

De bijeenkomst was voor ambtenaren die in hun dagelijks werk, bezig zijn met het onderwerp gezonde leefomgeving. Het project Grenzeloos meten sluit hier goed bij aan.

Enthousiast

Toen de projectgroep gevraagd werd om tijdens deze bijeenkomst een presentatie te geven was iedereen enthousiast. “Het is een goede manier om de opgedane kennis en ervaring te delen met anderen. Kennis delen is ook een van de doelen van het project Grenzeloos meten. We leren graag van anderen en delen ook graag waar we mee bezig zijn”, zegt Eric Giebelen.

Interesse voor het project

We hebben goed uit kunnen leggen wat we aan het doen zijn binnen het project grenzeloos meten. Veel van deze informatie hebben we eind januari 2024 ook met deelnemers en geïnteresseerden binnen de 3 deelnemende gemeenten gedeeld.
Uit de zaal kwamen vragen en was er waardering voor waar we mee bezig zijn. Wellicht levert het delen van onze kennis en ervaring input op voor een volgende fase van grenzeloos meten?