Bijeenkomst 31 januari 2024

Een half jaar geleden zijn we gestart met het project Grenzeloos meten. De inzet en betrokkenheid van inwoners, deelnemers en geïnteresseerden maakt het verschil. Deze bijdrage is van onschatbare waarde. Daarom willen we graag samen terugblikken, de voortgang die we geboekt hebben met jullie delen en de volgende stappen bespreken.

Bijeenkomst

Op woensdag 31 januari 2024 organiseren we een bijeenkomst waarin we iedereen bijpraten over de stand van zaken van het project. Tijdens deze avond delen we ook eerste inzichten op basis van de gegevens verzameld door ons regionale meetnetwerk voor fijnstof. Het wordt een boeiende avond vol informatie en interactie.

De avond start met een centraal gedeelte. Daarna is er een informatiemarkt. Partners van het project zijn aanwezig en lichten hun deelname aan het project toe. Tijdens de markt is er ook ruimte om je eigen vragen te stellen.

Programma:

  • 18.30-19.00 uur: Inloop
  • 19.00-20.00 uur: Toelichting stand van zaken
  • 20.00-22.00 uur: Informatiemarkt
  • 22.00 uur: Einde

Waar

De Turfhoeve, Middenpeelweg 1, 5975 MZ Sevenum.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze inspirerende avond? Meld u dan aan via postbusEenG@horstaandemaas.nl en laat ons weten dat u erbij bent. We kijken uit naar uw reactie.

Samen hebben we al veel bereikt. We hopen op een grote opkomst en zien iedereen graag op 31 januari 2024!