Inloopbijeenkomst uitbreiding industrietrein De Wielen Meijel

Er is veel vraag naar bedrijfsgrond door lokale bedrijven. Daarom zijn we in het voorjaar van 2023 gestart met een onderzoek naar uitbreiding van bedrijventerrein De Wielen in Meijel.

Inloopbijeenkomst

Op woensdag 30 augustus 2023 is er een inloopbijeenkomst voor omwonenden, ondernemers en andere geïnteresseerden over de uitbreiding van bedrijventerrein De Wielen in Meijel. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Van 16.00 uur tot 20.00 uur kunt u binnenlopen bij gemeenschapshuis D’n Binger aan het Alexanderplein 2 in Meijel. Er zijn medewerkers van de gemeente en het onderzoeksbureau aanwezig om uitleg te geven over de lopende onderzoeken, om vragen te beantwoorden en met u in gesprek te gaan over dit project. 

Vragen, opmerkingen of ideeën

Kunt u niet bij de inloopbijeenkomst aanwezig zijn en heeft u vragen, opmerkingen of ideeën, stuurt u dan een e-mail naar bedrijventerreinen@peelenmaas.nl.

Nieuwsbrief

Als u op de hoogte wilt blijven over deze uitbreiding, dan kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief

Verdere planning

Na deze inloopbijeenkomst verzamelen we de informatie en nemen we dit mee in het ontwerpproces. Daarover zullen we weer met de omgeving in gesprek gaan en met die input toewerken naar een voorlopig ontwerp.