Drukbezochte 1e inloopbijeenkomst mogelijke uitbreiding bedrijventerrein De Wielen

Op 30 augustus 2023 organiseerde de gemeente Peel en Maas samen met adviesbureau Kragten een 1e inloopbijeenkomst over mogelijke uitbreiding van bedrijventerrein De Wielen in Meijel. Het was een drukbezochte bijeenkomst waarbij zo’n 50 geïnteresseerde bewoners en ondernemers hun vragen konden stellen en opmerkingen en interesse kenbaar konden maken. Deze inloopbijeenkomst was in Meijel bij D’n Binger.

Belangstellenden praten mee

Met kaarten waarop alleen nog het mogelijke plangebied staat getekend, gingen we het gesprek aan met de belangstellenden. In deze fase is dit het enige wat we op papier hebben staan. De exacte begrenzing van het plangebied is nog niet duidelijk, ook de inrichting van zowel het gebied als daarbuiten staat nog in de kinderschoenen. Deze bijeenkomst heeft ons een goed beeld gegeven van wat er in de omgeving leeft en waar we tijdens het ontwerpen van het plan rekening mee kunnen houden.

Vervolgstappen

Ook adviesbureau Kragten was aanwezig om de opmerkingen te verzamelen. Met de opgehaalde informatie onder de arm starten zij met een 1e ontwerp, het zogenoemde schetsontwerp. In combinatie met de onderzoeksresultaten van onder andere verkeer, bodem en natuur, maken zij dit schetsontwerp waarbij de gemeente een eerste reactie zal geven. Deze reactie wordt vertaald naar een nieuwe versie van het schetsontwerp. Met die versie zullen wij ook weer het gesprek aangaan met belanghebbenden en belangstellenden door middel van een bijeenkomst.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de mogelijke uitbreiding van bedrijventerrein De Wielen? Meld u aan voor de  nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijke uitbreiding bedrijventerrein De Wielen, neemt u dan contact op met projectleider Willy Schers. Bereikbaar via willy.schers@peelenmaas.nl of via 077 306 6666.