Start eerste verkeersproef op 9 oktober 2023

Maandag 9 oktober 2023 start de eerste verkeersproef in het gebied tussen het Raadhuisplein en de postkantoorlocatie, hoek Raadhuisstraat-Patersstraat, in het centrum van Panningen.

In de periode van maandag 9 oktober 2023 tot en met zondag 19 november 2023 wordt op de Raadhuisstraat tijdelijk eenrichtingsverkeer ingesteld. Het verkeer kan tijdens de proef van de Patersstraat richting de Leerlooierweg rijden, maar niet andersom. Dit wordt aangegeven met verkeersborden.

2e verkeersproef

Op maandag 26 februari 2024 start een 2e verkeersproef. Deze duurt tot en met zondag 7 april 2024. In deze periode wordt de kruising Raadhuisstraat en Julianastraat afgesloten voor autoverkeer. Ook deze tijdelijke situatie wordt aangegeven met verkeersborden.

Nieuwe inrichting

Met deze 2 verkeersproeven willen we in beeld brengen wat de effecten zijn, bijvoorbeeld of het hierdoor drukker wordt op andere plekken in de omgeving. De resultaten van de proeven worden meegenomen in het ontwerp voor de nieuwe inrichting van dit gedeelte van het centrum.

Vragen

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met projectleider Willy Schers via willy.schers@peelenmaas.nl of telefonisch via 077 306 6666.