Bijna 1.000 reacties op vragenlijst verkeersproeven

978 Mensen hebben gereageerd op de vragenlijst over de verkeersproeven die zijn gehouden in het centrum van Panningen. Zij lieten weten wat zij vinden van de verkeersproeven en ook wat zij het beste idee vinden voor de verkeerssituatie in het gebied Raadhuisplein – postkantoorlocatie.

De reacties op de vragenlijst worden verwerkt. Vervolgens worden ze samengevoegd met de parkeeronderzoeken en verkeerstellingen die zijn gehouden in dit deel van het centrum. In juni 2024 worden de resultaten van de onderzoeken en tellingen gedeeld op de website. Ook wordt dan aangegeven hoe de gemeente en adviesbureau Kragten, samen met bewoners, ondernemers, vastgoedeigenaren en het centrummanagement, verder gaan met het project ‘Herinrichting gebied Raadhuisplein – postkantoorlocatie’.

Meedenkgroep

In januari 2024 is een meedenkgroep gestart. In deze meedenkgroep zitten ondernemers met een winkel of horecazaak in het centrum, bewoners van het centrum en omliggende straten, vastgoedeigenaren en het centrummanagement. De meedenkgroep denkt met de gemeente en adviesbureau Kragten mee over de inrichting van het gebied. Ook in deze groep worden de resultaten van de verschillende onderzoeken besproken.