Kringloopwinkel en Repair Café

Een kringloopwinkel haalt herbruikbare en verkoopbare huisraad gratis aan huis op, zoals meubels, prullaria, kleding, elektrische apparatuur, gereedschap, boeken, speelgoed, bedden.

De kringloopwinkel bepaalt of de goederen herbruikbaar en verkoopbaar zijn. Goederen diede kringloopwinkel niet aanneemt, kunt u aanbieden bij het milieupark, zoals uit elkaar gehaalde kledingkasten, vervuilde, doorgezakte, incomplete of kapotte meubels/bedden of matrassen, kapot speelgoed, grote kamerkasten, verweerde tuinmeubels).

Zorg dat u thuis bent op het moment dat de spullen worden opgehaald. De aangeboden artikelen moeten droog zijn en op de begane grond staan.

Kringloopwinkel Allerhande

Locatie en openingstijden

  • J.F. Kennedylaan 258-260in Panningen
  • Maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Afspraak maken

Kringloopwinkel Eenmaal Andermaal

Locatie en openingstijden

  • Dorpsstraat 26in Meijel
  • Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uurtot 18.00 uur

Afspraak maken

Repair Café

Elektrische en mechanische apparaten, speelgoed, kleding, kleine meubelstukken, fietsen, enz. die stuk of defect zijn kunnen soms eenvoudig worden gerepareerd.

U kunt hiervoor naar het Repair Café komen en daar samen met ervaren vrijwillige reparateurs proberen uw spullen te maken en te redden van de afvalberg. Het samen maken is gratis maar een vrijwillige bijdrage wordt erg gewaardeerd. Er kan ook een kleine bijdrage worden gevraagd voor vervangende onderdelen.

Baarlo

Helden

Maasbree

Meijel

Algemene informatie over wat een Repair Café is en doet vindt u op de landelijke website Repair Café.
Data kunnen afwijkendoor feestdagen. Raadpleeg de posters op elke locatie of raadpleeg Facebook.