De kok

Welkom in mijn keuken! Ik, Ik ben Leonne Delahaije ben de kok, 30 jaar en woon in het Limburgse Beek. Ik werk sinds 2011 met veel plezier in de gemeente Peel en Maas, waarvan nu 2 jaar in de functie als beleidsmedewerker ruimtelijke ordening en mediator. Meer informatie over mijn kookwerkzaamheden lees je in het Menu.

Graag vertel ik jullie Iets over mijzelf

In mijn vrije tijd reis ik graag naar verre bestemmingen en hou ik van koken en lekker eten. Om mijn bourgondische levensstijl  te compenseren hardloop en crossfit ik regelmatig.

Mijn ‘kookkwaliteiten’ gaan verder dan bakken, wokken, braden en grillen. Dit alles met een flinke scheut passie. Ik heb een actieve houding en sta vooraan bij het aangaan van nieuwe uitdagingen. Ik ben analytisch en strategisch en benader opgaven altijd vanuit een breed perspectief, waarbij ik de werkpraktijk niet uit het oog verlies. Daarnaast ben ik meedenkend en vind ik relatie belangrijker dan inhoud.

Ik ben er ook van overtuigd dat je meer kunt bereiken door samen te werken. Alleen ben je wellicht sneller, samen kom je verder. Mijn overige ‘kookkwaliteiten’/eigenschappen vinden jullie in mijn CV (PDF, 398.3 kB).   

In mijn vrije tijd reis ik graag naar verre bestemmingen en hou ik van koken en lekker eten. Om mijn bourgondische levensstijl  te compenseren hardloop en crossfit ik regelmatig.

Mijn ‘kookkwaliteiten’ gaan verder dan bakken, wokken, braden en grillen. Ik heb een actieve houding en sta vooraan bij het aangaan van nieuwe uitdagingen. Ik ben analytisch en strategisch en benader opgaven altijd vanuit een breed perspectief, waarbij ik de werkpraktijk niet uit het oog verlies. Daarnaast ben ik meedenkend en creatief en geef ik meer om relatie dan om inhoud.

Ik ben er ook van overtuigd dat je meer kunt bereiken door samen te werken. Alleen ben je wellicht sneller, samen kom je verder. Meer informatie over mijn ‘kookkwaliteiten’/eigenschappen vinden jullie in mijn CV (PDF, 398.3 kB).

 

Terug naar Meer weten.